logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.

Novosti

slika
16. 08. 2017. 14:50
Uređenje Jevrejskog groblja

Protekli period obilježili su i radovi na Jevrejskom groblju

slika
24. 07. 2017. 14:44
Obilazak gradskog groblja Vlakovo sa načelnikom općine Ilidža

Gradsko groblje "Vlakovo" obišao je i načelnik općine Ilidža Senaid Memić, koji je tom prilikom sa izvršnim direktorom KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo Asmirom Hodžićem razgovarao o rješavanju imovinsko-pravnih odnosa vezanih za ovo groblje, kao i za dobijanje urbanističko-građevinske dozvole za građenje.

slika
03. 07. 2017. 13:25
Zahvalnica od Islamske zajednice

Zahvalnica od Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini za uspješno održavanje grobalja i višegodišnju poslovnu saradnju sa KJKP "Pokop" d.o.o. Sarajevo.

slika
22. 06. 2017. 14:13
Manifestacija mira i sjećanja Meletta

U mjesecu junu, obilježava se i bitka na Monte Meletti. Organizacija ovogodišnje centralne manifestacije pripala je Bosni i Hercegovini, a sarajevsko groblje „Lav“, bilo je domaćin obilježavanja ove čuvene bitke.

slika
01. 06. 2017. 15:11
Proširenje gradskog groblja "Vlakovo"

Nedostatkom mjesta za sahranjivanje, kao i činjenicom da su ostala gradska groblja zatvorena, rukovodio se i KJKP „POKOP“ d.o.o., te se započelo sa proširenjem gradskog groblja „Vlakovo“, kako je već ranije i najavljeno. Radove izvodi GP „Rad“ d.o.o. Konjic, uz finansiranje KJKP „POKOP“ d.o.o. 

slika
01. 06. 2017. 14:27
Uređenje grobalja

Zahvaljujući potpisanom ugovoru između općine Centar i KJKP „POKOP“ d.o.o. o finansiranju preko dvije hiljade sadnica za groblja na području Koševske doline, te radu i zalaganju uposlenika, vidljivi su i prvi rezultati hortikulturnog uređenja. 

slika
29. 05. 2017. 00:59
Sedmica upoznavanja grobalja Evrope

Asocijacija značajnih grobalja Evrope – ASCE je međunarodno udruženje značajnih historijskih grobalja čiji je punopravni član i KJKP „POKOP“ d.o.o. Ovim članstvom se doprinosi zaštiti i očuvanju gradskih grobalja i njihovoj turističkoj promociji.Pod vodstvom ove asocijacije, svake godine se održava „sedmica upoznavanja grobalja Evrope“, čiji članovi organiziraju različite manifestacije na svojim grobljima.Tema ovogodišnje manifestacije je bila „Otkrijte besmrtnike“.

18. 05. 2017. 15:36
Saradnja Fonda za zaštitu okoliša i KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo

U prostorijama Fonda za zaštitu okoliša FBiH, održan je sastanak između direktora Fonda g-dina Fuada Čibukčića i njegovog zamjenika, te uprave KJKP „POKOP“ d.o.o. Sarajevo.

slika
26. 05. 2017. 12:37
Održan sastanak Ministarstva komunalne privrede KS i KJKP "POKOP" d.o.o. Sarajevo

U prostorijama KJKP „POKOP“ d.o.o. održan je sastanak ministra komunalne privrede i infrastrukture g-dina Senada Hasanspahića i njegovih saradnika i generalnog direktora KJKP „POKOP“ d.o.o. g-dina Gorana Cerića i saradnika.