logo
Besplatni info telefon 080 02 02 68

KJKP Pokop d.o.o Sarajevo

Nažalost, vaš preglednik nije podržan i ne može prikazati ovu stranicu.
U cilju što kvalitetnijeg iskustva na web-u, kao i iz sigurnosnih razloga, bilo bi dobro da pokušate koristiti jedan od modernih web preglednika. Neke od najpopularnijih možete pronaći u listi ispod.
Objavljeno: 24. 02. 2020. 10:55

Važno obavještenje korisnicima usluga KJKP „POKOP“ d.o.o. Sarajevo

Zbog slabog odaziva građana, KJKP „POKOP“ d.o.o. Sarajevo još jednom poziva sve građane koji na gradskim grobljima Bare, Lav, Stadion, Sveti Josip, Sveti Marko, Sveti Arhangeli Georgije i Gavrilo, Sveti Mihovil, Obad i Vlakovo, plaćaju održavanje ili rezervaciju grobnog mjesta na kojem je posađen šimšir, da u što kraćem roku dođu u prostorije KJKP „POKOP“ d.o.o. Sarajevo, kako bi dali saglasnost o uklanjanju zaraženih grmova šimšira.

Također, saglasnost je moguće preuzeti ovdje, te istu, popunjenu potrebnim podacima, dostaviti lično ili na e-mail adresu kjkp_pokop@bih.net.ba.

Napominjemo, štetni nametnik Cydalima perspectalis, poznat kao šimširov moljac, predstavlja ozbiljnu prijetnju za zaraženu biljku, ali i za biljke koje se nalaze u blizini.

U cilju sprječavanja daljnjeg širenja zaraze, molimo sve građane na koje se ovo obavještenje odnosi da postupe u skladu sa gore navedenim, jer će u suprotnom biti poduzete druge zakonske mjere uklanjanja zaraženih šimšira.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem besplatnog info telefona 080 02 02 68, ili slanjem upita na e-mail adresu kjkp_pokop@bih.net.ba.

Nazad na početnu

Ostale novosti